Aanbiedingen van de maand

Wisselende acties vindt u in uw WhatsApp berichten en op onze Facebook pagina.

elke maand

nieuwe aanbiedingen

 

leuke spaar- en

kortingsacties

Kortingsacties

Sparen voor korting

 

Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging 

kent een leuke spaaractie, waarbij u kunt profiteren van een korting op de aanschaf van uw producten!

Bij ieder bezoek dat u aan de salon brengt, wordt op uw spaarkaart het bedrag vermeld dat u bij uw bezoek heeft besteed. Bij uw 5e bezoek worden uw bestedingen bij elkaar opgeteld en kunt u direct profiteren van de korting over het totaal bestede bedrag.

Het door u gespaarde bedrag kunt u besteden aan een product naar uw keuze. Uw spaarkaart fungeert tevens als afsprakenkaart, u kunt immers gelijk een vervolgbehandeling boeken.
 
Bent u uw kaart vergeten? Geen probleem, u vraagt simpelweg om een andere. U kunt de losse spaarkaarten te allen tijde inleveren, mits u voldoet aan de vijf bezoeken.

Friends for Friends

 
Heeft u vrienden, vriendinnen of kennissen van wie u weet dat ze graag verwend zouden willen worden in

Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging

? Geef zijn/haar naam- en adresgegevens aan ons door! Uw vriend/vriendin/kennis wordt vervolgens verrast met een kortingsbon en een uitnodiging om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking.
 
Boekt uw vriend/vriendin een behandeling of neemt hij/zij producten af? Als blijk van waardering voor u als referentie, ontvangt u € 5,00 korting op de door u genoten behandeling of uw product naar keuze.
 
Stuur een e-mail aan friends.for.friends@balsobe.nl met daarin de naam, het adres, postcode en telefoonnummer van uw vriend, vriendin en/of kennis. Vergeet niet uw eigen naam- en adresgegevens te vermelden.
 
 

Tot ziens in de salon!