De biologische dieptepeeling van Décaar is op basis van Chinese kruiden en perfluorcarbon en heeft een therapeutische en verjongende werking. Door het diep in laten werken van de werkstoffen wordt het immuunsysteem en metabolisme van de huid positief beïnvloed. De cellen worden gestimuleerd zich sneller te verdelen en collageen en elastine te produceren waardoor de huid al na één behandeling een betere conditie toont.


Ook bij de behandeling met Décaar wordt uw gezicht en decolleté gemasseerd en is het epileren van uw wenkbrauwen en het verwijderen van ongewenste haargroei in uw gezicht optioneel.

Toepassingsgebieden van Décaar Chinese kruidenpeeling:

- acné

- vette huid, grove poriën

- pigmentvlekken

- vale, slecht doorbloede huid

- dunne, couperose huid

- rosacea

- lifting en ontslakking

- ingegroeide haren

 

De Décaar Bio-lifting is een ware oppepper voor de vermoeide en gestresste huid. Zorgvuldig samengesteld om de huid te verstevigen, te liften en te hydrateren. Het gaat irritaties tegen en activeert de stofwisseling in de huid waardoor gezichtslijntjes en rimpeltjes bestreden worden. Zeer succesvol rond (vermoeide) ogen. De producten en de behandelingen staan voor permanente huidverbetering, uitstekende kwaliteit, eerlijke prijzen. Geef ons een kans, kom langs en maak een einde aan uw huidproblemen!