Mesolift is de oplossing voor rimpelvervaging en het verstevigen van uw huid. De behandeling wordt al sinds 1952 toegepast voor de behandeling van o.a. pijn en blessures. De laatste jaren wint mesolift het steeds meer van plastische chirurgie en permanente inspuitingen.

 

Wat is mesolift ?

Mesolift is een cocktail van hyaluronzuur en vitaminen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die het vocht vasthoudt in de huid en de fibroblasten in de huid aanzet tot het opnieuw vormen van collageen en elastine, die voor de stevigheid van de huid zorgen. Met de anti-oxidanten uit de vitaminen worden de schadelijke invloeden van buitenaf effectief te lijf gegaan.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Er worden een aantal zeer oppervlakkige prikjes in de huid gegeven door middel van een geavanceerd pistooltje. De behandeling is (nagenoeg) pijnloos. De eerste 10 dagen na de mesoliftbehandeling mogen alleen producten op water- of gelbasis gebruikt worden. Dit omdat een crème op vet- of oliebasis de huid afdekt, waardoor de huid gaat broeien en de huid wit gaat uitslaan.

 

Indicaties

Mesolift wordt toegepast in de strijd tegen het verouderen van de huid als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces en schadelijke invloeden van buitenaf zoals (overmatige) blootstelling aan zonlicht, overmatig alcoholgebruik en roken. Wie de huid langdurig in goede conditie wil houden, kan het beste preventief beginnen tussen de 35 en 40 jaar.

 

Opbouw van de behandeling

Mesolift wordt gewoonlijk uitgevoerd in een eerste reeks van vier behandelingen afgewisseld met twee tot drie glycolzuurbehandelingen.

Één mesoliftbehandeling kost gemiddeld € 150,00.