Afvallen?
 

Virgin Tea en/of capsule

De samenstelling van lotusblad en Chinese kaneelpitten in combinatie met groene thee maakt dit product uniek. Het lotusblad heeft een bijzonder positieve uitwerking op de stofwisseling van de huid – al gauw ziet uw huid er verfrist en schoon uit.
 
Ook het lichaam profiteert van de positieve invloeden: het lipideniveau in het bloed daalt, gifstoffen worden afgebroken en afgevoerd. Virgin Tea werkt vochtregulerend, ontstekingsremmend, de ademhaling wordt vergemakkelijkt en het verlaagt de bloeddruk. U ziet er stralend uit en u voelt zich opnieuw energiek!
Virgin Tea

De Chinese kaneelpitten verbeteren de spijsvertering, de stoelgang komt weer op gang, de darmwerking wordt bevorderd, afvalstoffen worden (beter) afgevoerd. Bovendien bevordert het de werking van de gal waardoor er een positieve uitwerking wordt uitgevoerd op het functioneren van de lever en de milt. De bloeddruk wordt verlaagd, de gasvorming neemt af, de nieren worden minder zwaar belast.

 

Doordat uw lichaam zich zo ontdoet van afvalstoffen, de opname van vet vertraagd wordt en het lichaam opnieuw energie heeft om voedingsstoffen af te breken en te verwerken, is dit product het ideale afslankproduct.