Informatie

Wist u dat ...

...

 

...

 

 

 

...

 

...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...

onze cadeaubonnen een echte aanrader zijn? Onze specialistes maken hier een feestelijk cadeautje van!
 
we ook voor mannen diverse behandelingen in ons assortiment hebben? Denk hierbij niet alleen aan gezichtsbehandelingen, maar ook aan het verwijderen van overmatige lichaamsbeharing, een pedicurebehandeling of heerlijke lichaamsmassages.
 
hyaluronzuur 1000 x zijn eigen gewicht aan vocht vast kan houden?
 
zorgverzekeraars sommige behandelingen bij een schoonheidssalon vergoeden?
Lang niet iedereen is bekend met het feit dat zorgverzekeraars sommige behandelingen bij een schoonheidssalon vergoeden. Met name behandelingen in het kader van huidtherapie (bijv. gezichtsbehandeling voor acné, camouflage of elektrisch ontharen, psoriasisbehandeling, gebruik UV-apparatuur, UV-behandeling en litteken-massage) komen voor vergoeding in aanmerking.
Om voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen heeft u meestal een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig en moet u aanvullend verzekerd zijn. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot gedeelte van deze huidtherapeutische behandelingen.
Mocht u een verzoek tot (gedeeltelijke) vergoeding bij uw zorgverzekeraar willen indienen, dan kunt u hiervoor gebruik maken van onze voorbeeldbrief.
 

Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging 

regelmatig

Nieuwsbrieven

verzorgt?
Deze kunt u lezen als u onderstaande links volgt.