Balsobé en het Coronavirus

Onze salon is weer open!

Klik hier voor meer informatie …

 

 

Informatie

Wist u dat ...

 

 

 

 

 

...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...

reiniging de basis van alle gezichtsverzorging is? Met een goede reiniging wordt niet alleen make-up verwijderd, maar 's ochtends ook het overtollig talg en 's avonds de vervuiling van de dag! Op een goed gereinigde huid kunnen dag- en nachtverzorging nog beter hun werk doen.
 
een dagcrème een beschermende werking heeft tegen alle invloeden van buitenaf die we gedurende dag tegen komen en een nachtcrème de huid meer voedt?
 
zorgverzekeraars sommige behandelingen bij een schoonheidssalon vergoeden?
Lang niet iedereen is bekend met het feit dat zorgverzekeraars sommige behandelingen bij een schoonheidssalon vergoeden. Met name behandelingen in het kader van huidtherapie (bijv. gezichtsbehandeling voor acné, camouflage of elektrisch ontharen, psoriasisbehandeling, gebruik UV-apparatuur, UV-behandeling en litteken-massage) komen voor vergoeding in aanmerking.
Om voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen heeft u meestal een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig en moet u aanvullend verzekerd zijn. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot gedeelte van deze huidtherapeutische behandelingen.
Mocht u een verzoek tot (gedeeltelijke) vergoeding bij uw zorgverzekeraar willen indienen, dan kunt u hiervoor gebruik maken van onze voorbeeldbrief.
 

Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging 

regelmatig

Nieuwsbrieven

verzorgt?
Deze kunt u lezen als u onderstaande links volgt.