Informatie

Wist u dat ...

...

 

 

 

...

 

 

...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...

onze behandeling van de mannenhuid op een aantal punten afwijkt van de behandeling van de huid van de vrouw? De mannenhuid is steviger en enigszins vetter en verliest bovendien sneller vocht dan de huid van de vrouw. Ook de gezichtsbeharing speelt een belangrijke rol bij de behandeling van de mannenhuid.
 
het 14 februari Valentijnsdag is? Onze cadeaubonnen zijn dan een echte aanrader en onze specialistes maken hier een feestelijk cadeautje van!
 
zorgverzekeraars sommige behandelingen bij een schoonheidssalon vergoeden?
Lang niet iedereen is bekend met het feit dat zorgverzekeraars sommige behandelingen bij een schoonheidssalon vergoeden. Met name behandelingen in het kader van huidtherapie (bijv. gezichtsbehandeling voor acné, camouflage of elektrisch ontharen, psoriasisbehandeling, gebruik UV-apparatuur, UV-behandeling en litteken-massage) komen voor vergoeding in aanmerking.
Om voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen heeft u meestal een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig en moet u aanvullend verzekerd zijn. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot gedeelte van deze huidtherapeutische behandelingen.
Mocht u een verzoek tot (gedeeltelijke) vergoeding bij uw zorgverzekeraar willen indienen, dan kunt u hiervoor gebruik maken van onze voorbeeldbrief.
 

Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging 

regelmatig

Nieuwsbrieven

verzorgt?
Deze kunt u lezen als u onderstaande links volgt.