Balsobé en het Coronavirus

Onze salon is weer open!

Klik hier voor meer informatie …

 

 

Informatie

Wist u dat ...

 

 

 

 

...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...

een stuk huid van 2 bij 2 meter een gewicht kan hebben van 3½ kg tot zo veel als 10 kg?
 
worteltjes en winterpenen veel beta-caroteen bevatten? Deze werkzame stof helpt bij de aanmaak van pigmentcellen. In de productlijn van Académie vindt u een product met beta-caroteen om mooier en sneller egaal bruin te worden.
 
zorgverzekeraars sommige behandelingen bij een schoonheidssalon vergoeden?
Lang niet iedereen is bekend met het feit dat zorgverzekeraars sommige behandelingen bij een schoonheidssalon vergoeden. Met name behandelingen in het kader van huidtherapie (bijv. gezichtsbehandeling voor acné, camouflage of elektrisch ontharen, psoriasisbehandeling, gebruik UV-apparatuur, UV-behandeling en litteken-massage) komen voor vergoeding in aanmerking.
Om voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen heeft u meestal een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig en moet u aanvullend verzekerd zijn. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot gedeelte van deze huidtherapeutische behandelingen.
Mocht u een verzoek tot (gedeeltelijke) vergoeding bij uw zorgverzekeraar willen indienen, dan kunt u hiervoor gebruik maken van onze voorbeeldbrief.
 

Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging 

regelmatig

Nieuwsbrieven

verzorgt?
Deze kunt u lezen als u onderstaande links volgt.