Pedicure

Bij menigeen is het verzorgen van de voeten een ondergeschoven kindje. Elke dag weer belasten we onze voeten. We staan erop, we lopen erop, we proppen ze in smalle, soms te kleine schoenen en ga zo maar door …
 
We staan er niet bij stil dat zonder onze voeten het leven eigenlijk grotendeels stil staat! Wat een beperkte bewegingsvrijheid zouden we hebben als onze voeten iets zouden mankeren.
 

Desondanks geven we deze dierbare ledematen te weinig aandacht!

 
Eelt op de hielen of de grote teen bijvoorbeeld is altijd een teken van overbelasting. Een eksteroog is pijnlijk, om over de kloven als gevolg van een te droge huid of ingegroeide nagels maar niet te spreken.
 
Een pedicurebehandeling geeft verlichting als u klachten heeft, maar is ook preventief aan te raden!
 
Dit geldt eens te meer als er een medische oorzaak aan de klachten ten grondslag ligt. Onze medisch pedicure voert dan een specialistische behandeling uit, volledig afgestemd op de aard van de klachten. Denk hierbij aan de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (zoals diabetes, reuma of spasticiteit) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. De behandeling van de medische voet kan zelfs door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Zie voor het indienen van een verzoek tot (gedeeltelijke) vergoeding onze voorbeeldbrief.
 
U begrijpt het, het verzorgen van uw voeten zou net zo’n dagelijkse routine moeten worden als het poetsen van uw tanden of het verzorgen van uw haar.
 
U hoeft geen probleemvoeten te hebben om van een heerlijke pedicurebehandeling te genieten. We knippen en modelleren uw teennagels, halen eeltplekken weg en als afsluiting geven we nog een heerlijke voetmassage.
Maak snel een afspraak en laat u verwennen!