Aanbieding 1 - geldig t/m 31 mei 2024

Aanbieding 2 - geldig t/m 15 juni 2024

Anti-Age Moisturizer van

CNC Aesthetic World (30 ml)

Académie Tonique Hypo-Sensible

(de 400 ml limited edition)

plus
Académie Regenerating

Pearly Cream (50 ml)

 

tijdelijk voor

slechts € 84,50!

tijdelijk samen

voor slechts € 112,=!

(normale prijs € 94,50)

Dit innovatieve thuisverzorgingsproduct bevat onder andere vitamine E, haverextract, aloë vera en een hoge dosis hyaluronzuur. CNC Anti-Age Moisturizer stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de collageenproductie en vermindert daardoor de tekenen van huidveroudering.

CNC Anti-Age Moisturizer, kalmeert de huid, is ontstekingsremmend en zorgt door de hoge dosis hyaluronzuur voor een intense hydratatie van de huid. Ook ideaal voor de mannenhuid!

Académie Tonique Hypo-Sensible is een alcoholvrije tonic met o.a. Aloë Vera. Onzuiverheden en de laatste make-upresten worden verwijderd en de huid wordt gekalmeerd, gehydrateerd en verstevigd. Normale prijs € 30,= voor 200 ml.

Académie Regenerating Pearly Cream is een regenererende crème voor de rijpere huid. De rijke formule met o.a. witte narcis en kersenbloesem voedt, herstelt en verstevigt de huid intensief. Fijne lijntjes en rimpels verminderen en tekenen van vermoeidheid vervagen. De huid oogt gladder en ziet er stralender uit. Normale prijs € 75,=.