De

biologische dieptepeeling

op basis van diverse kruiden en perfluorcarbon, ook bekend als Chinese kruidenpeeling, heeft een therapeutische en verjongende werking. Daarnaast is deze behandeling bijzonder geschikt voor het behandelen van hyperpigmentatie. Door het diep in laten werken van de werkstoffen wordt het immuunsysteem en metabolisme van de huid positief beïnvloed. De cellen worden gestimuleerd zich sneller te verdelen en collageen en elastine te produceren waardoor de huid al na één behandeling een betere conditie toont. Het effect is echter het grootst wanneer de dieptepeeling als kuur van 5 behandelingen wordt gegeven.
 
Ook bij de behandeling met de kruidenpeeling worden uw wenkbrauwen geëpileerd en wordt ongewenste haargroei in uw gezicht verwijderd. Uw gezicht wordt NIET gemasseerd (omdat het prikt), uw rug en decolleté wel.
 

Toepassingsgebieden van de kruidenpeeling:


- pigmentvlekken
- acne
- vette huid, grove poriën
- vale, slecht doorbloede huid
- dunne, couperose huid
- rosacea
- lifting en ontslakking
- ingegroeide haren
 
Deze behandeling is

een ware oppepper voor de vermoeide en gestreste huid

en een uitstekende voorbereiding op bijvoorbeeld een microdermabrasie- of microneedling behandeling. Zorgvuldig samengesteld om de huid te verstevigen, te liften en te hydrateren. Het gaat irritaties tegen en activeert de stofwisseling in de huid waardoor gezichtslijntjes en rimpeltjes bestreden worden. Zeer succesvol rond (vermoeide) ogen. De producten en de behandelingen staan voor permanente huidverbetering, uitstekende kwaliteit, eerlijke prijzen. Geef ons een kans, kom langs en maak een einde aan uw huidproblemen!

Het gebruik van een zonnebank en overige manieren van bruining na de behandeling wordt afgeraden in verband met het risico op hyperpigmentatie. Het gebruik van een sunblock met een hoge factor is aan te bevelen om de huid bescherming te bieden tegen UVB stralen. pHformula UV protect SPF30+ gezichtscrème verzekert u van voldoende bescherming. Een positieve bijkomstigheid is dat deze crème zowel met als zonder tintje verkrijgbaar is.