Dr. Krant

heeft in de laatste jaren een groot netwerk van schoonheidsinstituten opgebouwd die hij regelmatig bezoekt en waar hij ter plekke de behandelingen uitvoert. Dr. Krant heeft inmiddels

meer dan 30 jaar ervaring.


 
Zo bezoekt dr. Krant eens per maand ook onze salon om u te adviseren hoe uw rimpel(tjes) en fijne lijntjes aan te pakken. Tijdens het eerste consult legt hij uit hoe en waarom rimpels ontstaan, kunt u hem kenbaar maken wat uw wensen zijn en zal hij u adviseren over de mogelijkheden. Indien u overgaat tot een behandeling, zal hij uw fronsrimpels, lachrimpels of de rimpeltjes boven uw lip doen verdwijnen of aanzienlijk laten verminderen door middel van het injecteren van botox (voorhoofd, kraaienpootjes), sculptra (o.a. wangen tegen het craquelé-effect) of hyaluronzuur (tegen rimpeltjes bovenlip).
 
Aangezien de hoeveelheid injectables van te voren moeilijk te bepalen is, wordt u geadviseerd eerst een consult te boeken. De kosten van het consult worden, wanneer u besluit tot behandeling over te gaan, in mindering gebracht op de kosten van de behandeling.
 
Kosten consult: € 35,00
 
Interesse? Bel: 06 - 1534 1718