Informatie

Wist u dat ...

 

 

 

...

 

 

...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...

veroudering in het gezicht voornamelijk wordt veroorzaakt door een verminderde aanmaak van collageen en elastinecellen, het verlies van vet- en spierweefsel en het afnemen van botdelen, zoals bijvoorbeeld het bot van de kaak?
 
collageen een eiwit is en zorgt voor de stevigheid in de huid? Elastine zorgt juist voor de soepelheid in de huid. Na het 25ste levensjaar neemt de productie van collageen en elastine al langzaam af …
 
zorgverzekeraars sommige behandelingen bij een schoonheidssalon vergoeden?
Lang niet iedereen is bekend met het feit dat zorgverzekeraars sommige behandelingen bij een schoonheidssalon vergoeden. Met name behandelingen in het kader van huidtherapie (bijv. gezichtsbehandeling voor acné, camouflage of elektrisch ontharen, psoriasisbehandeling, gebruik UV-apparatuur, UV-behandeling en litteken-massage) komen voor vergoeding in aanmerking.
Om voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen heeft u meestal een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig en moet u aanvullend verzekerd zijn. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot gedeelte van deze huidtherapeutische behandelingen. Zie als richtlijn het vergoedingenoverzicht van de Anbos. Uw zorgverzekeraar kan u echter precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft, dus neem vooraf contact op met uw verzekeraar! Mocht u een verzoek tot (gedeeltelijke) vergoeding bij uw zorgverzekeraar willen indienen, dan kunt u hiervoor gebruik maken van onze voorbeeldbrief.
 

Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging 

regelmatig

Nieuwsbrieven

verzorgt?
Deze kunt u lezen als u onderstaande links volgt.