Producten

De schoonheid van uw huid verdient al uw aandacht. De huid leeft.

Door de voortdurende blootstelling aan verschillende agressies (wind, vervuiling, zon, stress, etc.) reageert de huid en verliest zij haar kwaliteiten. Om de huid de middelen te geven om te regenereren zijn er een aantal aangepaste verzorgingen ontwikkeld.

 

 

De productlijnen van Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging:

Académie

 
Académie Scientifique de Beauté Paris, of gewoon Académie, is een bijzonder uitgebreide Franse cosmeticalijn die reeds meer dan 85 jaar bestaat. Het cosmeticahuis richt zich op het in basis goed reinigen van de huid, waarna de conditie ervan gestabiliseerd en onderhouden wordt. Specifieke verzorging van de huid wordt met name door middel van zeer intensieve werkstoffen uit ampullen verkregen.
Productlijn Académie

CNC Aesthetic World en Aesthetic Pharm

 
Deze productlijn kenmerkt zich door de hoge concentratie werkstoffen. Vooral de vermoeide, rijpe huid met de eerste zichtbare lijntjes heeft baat bij het hyaluronzuur dat als sponsje fungeert voor het vasthouden van vocht in de huid.
Dermaceuticals zorgen ervoor dat uw huid zich binnen enkele dagen aanzienlijk en blijvend herstelt.
 
Productlijn CNC Aesthetic World

pHformula

 
pHformula is een dermatologisch resurfacing systeem op basis van een combinatie van diverse zuren. Deze compacte productlijn is gericht op het snel oplossen van huidproblemen zoals pigmentatie, couperose, fijne lijntjes en acné. Bijzonder effectief in kuurvorm van minstens 5 behandelingen.
zie ook: ph-formula.nl
Productlijn pHformula
Voor het verminderen van couperose kan Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging u de capsules met paardenkastanje, toverhazelaar en muisdoorn aanbevelen. Deze capsules zorgen ervoor dat de roodheid vermindert.
 

meer ...

Een uitgebreide brochure over de producten en een prijslijst kunt u

hier

aanvragen.