Lichaamsverzorging

Overbeharing

 
Als u veel last heeft van overbeharing, bent u zeker niet de enige. Veel vrouwen gaan er onder gebukt dat delen van hun lichaam ontsierd worden door ongewenste haargroei op plaatsten waar de huid eigenlijk mooi glad zou moeten zijn. Ook zijn er steeds meer mannen, die hun ongewenste haargroei door de schoonheidsspecialiste laten verwijderen.
 
Overbeharing is een verschijnsel dat niet alleen vaak praktische, maar ook emotionele problemen met zich meebrengt. Overbeharing kan op verschillende delen van het lichaam voorkomen. In het gezicht: op bovenlip, neus, kaaklijn en hals. Op het lichaam: armen, benen, borsten, rug, schouders, buik en billen.
 

Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging 

is vertrouwd met de vraag of hier wat aan te doen is. Er zijn diverse soorten behandelmethodes, zoals de blend-methode, een van de meest effectieve methodes, die in vrijwel alle gevallen definitief afrekent met overtollige haargroei. Tijdelijke ontharingsmethoden als het gebruik van ontharingscrèmes, schuurplaatjes, ladyshave of scheermes worden in de salon niet toegepast. Het harsen of elektrisch ontharen daarentegen zou wel de oplossing van uw probleem kunnen zijn.

Harsen

Ontharen door middel van harspreparaten kan op alle delen van het lichaam worden toegepast waar dat nodig is. Storende haartjes kunnen tijdelijk verwijderd worden met harsen.

meer ...

 

Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging 

is gespecialiseerd in het harsen van oksels, benen, buik en liezen.

Elektrisch ontharen

Met een stroomstootje door een dun steriel wegwerpnaaldje wordt het haarzakje vernietigd waardoor er geen voedings-stoffen meer via het bloed de haar kunnen bereiken en er geen haargroei meer plaatsvindt.

meer ...

 

Kosten


Bij ernstige gevallen van overbeharing kunnen de kosten van de behandeling op indicatie van de behandelend geneesheer door de zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Zie hiervoor ook onze informatiepagina.
elektrisch ontharen

Advies

 
Laat u altijd vakkundig voorlichten wat de beste behandeling is voor uw overtollige haargroei!