Gelaatsverzorging

Balsobé huidspecialisaties & huidverzorging biedt u behandelingen op maat, afgestemd op de conditie van uw huid en uw wensen als klant.

Académie

 
Académie Scientifique de Beauté Paris, of gewoon Académie is een bijzonder uitgebreide Franse cosmetica-lijn die reeds meer dan 85 jaar bestaat. De producten zijn vrij van kleur- en geurstoffen, bevatten een lage concentratie conserverings-middelen, zijn hypoallergeen en zijn dierproefvrij. De behandelingen met Académie hebben in eerste instantie het verbeteren van uw huid als doel.

meer ...

Biologische dieptepeeling

 
De biologische dieptepeeling, ook bekend als Chinese kruidenpeeling, op basis van diverse kruiden en perfluorcarbon heeft een therapeutische en verjongende werking. Daarnaast is deze behandeling bijzonder geschikt voor het behandelen van hyperpigmentatie. Door het diep in laten werken van de werkstoffen wordt het immuunsysteem en metabolisme van de huid positief beïnvloed. De cellen worden gestimuleerd zich sneller te verdelen en collageen en elastine te produceren waardoor de huid al na één behandeling een betere conditie toont. Het effect is echter het grootst wanneer de dieptepeeling als kuur van 5 behandelingen wordt gegeven.

meer ...

Microdermabrasie

 
Microdermabrasie is een unieke dermabrasietechniek (peelingtechniek) die gebruik maakt van een fijne straal van microkristallen die over de huid gaat en daarmee de dode en beschadigde huidcellen verwijdert. Doordat de opperhuid, die uit diverse lagen bestaat, op verschillende niveaus verdund kan worden, zijn vele huidproblemen te behandelen. Zo wordt de huid gestimuleerd, oneffenheden verdwijnen en krijgt men weer een frisse, jonge uitstraling.

meer ...

Microneedling

 
Direct zichtbare huidverjonging en vernieuwing met langdurige resultaten! Na het verwijderen van mee-eters en onzuiverheden wordt de huid met glycolzuur behandeld voor een betere opname van werkstoffen. Vervolgens worden er met een roller met zeer fijne naaldjes kanaaltjes in de huid gemaakt waardoor de toevoer van werkstoffen verbetert. De collageenaanmaak wordt gestimuleerd, rimpels vervagen en de huidstructuur verbetert in enkele dagen!

meer ...

Microdermabrasie

Couperose / Huidoneffenheden

 
Couperose is een verschijnsel van permanent verwijde haarvaatjes in de huid. Je ziet het in het gezicht als fijne rode draadjes door de huid heen schemeren. Hoe dunner de huid, des te zichtbaarder de couperose.
 
Vindt u de couperose zo storend worden dat u er permanent iets aan wilt laten doen, dan kunt u naar de schoonheidsspecialist. De haarvaatjes worden dicht gebrand oftewel gecoaguleerd, waardoor deze verdwijnen. Er ontstaat een klein brandwondje op die plek en na een paar dagen een korstje dat er vanzelf afvalt. Als er veel adertjes behandeld moeten worden, gaat dat niet in één keer. Er kan geen garantie gegeven worden voor het wegblijven van adertjes - er kunnen immers altijd weer nieuwe bloedvaatjes hun elasticiteit verliezen.
 
Couperosebehandelingen worden gegeven wanneer de temperatuur boven 5°, maar onder 23° graden is.

meer ...

Dr. Krant

 
Dr. Krant heeft in de laatste jaren een groot netwerk van schoonheidsinstituten opgebouwd die hij regelmatig bezoekt en waar hij ter plekke de behandelingen uitvoert. Zo bezoekt dr. Krant eens per maand ook onze salon om u te adviseren hoe uw rimpel(tjes) en fijne lijntjes aan te pakken. Dr. Krant heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring.

meer ...